Reklamer Online

Du kan læse reklameaviserne online via minetilbud.dk og minetilbuds app. Og der er nu mange fordele forbundet med at læse reklameaviserne online.

Supplement
Du kan bruge de online reklamerne som et supplement eller som en erstatning for de fysiske reklameaviser.

Nem adgang
Du kan nemt og hurtigt læse reklameaviserne via din pc, smartphone eller tablet. Det betyder, at du altid har reklameaviserne lige ved hånden. Det koster ikke noget og kræver ikke, at man er medlem.

Butikkernes adresser
Ved at læse tilbudsaviser på minetilbud.dk eller minetilbud appen, har du direkte adgang til de mange butikkers adresser. Endvidere kan du hurtig finde ud af, hvor de nærmeste butikker er lokaliseret.

Først med reklamerne
Online reklameaviserne er typisk tilgængelig før eller samtidig med, at de bliver omdelt. Dette gøres for at give dig god tid til at se reklamerne igennem og planlægge ugens indkøb.

Gyldige tilbudsaviser
Online reklameaviser er tilgængelig lidt før eller på den dag de er gyldige. Når de er udløbet, fjernes de igen. På den måde har du altid overblik over de gyldige reklameaviser.

Få besked når der er gode tilbud
Med minetilbud appen installeret går du aldrig glip af de gode tilbud, for du kan nemlig sætte en tilbudsagent til at holde øje med de gode tilbud for dig. Og du bestemmer selv, hvornår på dagen og ugen du vil have notifikation om de gode tilbud.

Sparetips, tilbud og opskrifter
minetilbud har også en facebook side, hvor man kan få og dele sparetips, gode tilbud og opskrifter.